2017. március 19. írta: [Brn]
Villámportyán a Lázár raj: tizeneggyel nőtt a szürke nyakkendősök száma!

Villámportyán a Lázár raj: tizeneggyel nőtt a szürke nyakkendősök száma!

20170319_085302_hdr.jpg

Szombat reggeltől vasárnap reggelig Pilismaróton portyázott és csapatépített a Lázár Ervin raj. A Pókbangó, Szürkemarha, Ribizli és Menyét őrsök különféle célokkal érkeztek: előbbiek tovább léptek, utóbbiak célhoz értek a rover minőséghez, a szürke nyakkendőhöz vezető úton. A program nagyrészt két-két őrsi bontásban telt; a rossz idő miatt a közeli erdők meglátogatásáról lemondtunk, ellenben pályaorientációs, önismereti, vetítős-elmélkedős programokkal és az év első éneklős-táncolós tábortüzével lettünk gazdagabbak.

Szombat este, külső helyszínen (a közeli kálvária dombon) megtörtént a Ribizli és a Menyét őrsök roverfogadalma. Szám szerint pontosan 11 új szürke nyakkendős van a csapatban. Gratulálunk nekik!

A lenti fotón látható, amint az új (és három esetben a régi) szürkék helyet foglalnak egy szürke kanapén, nem messze a szürke ajtótól, egy alapvetően szürke szobában. Felkészül: Szürkemarha őrs! Még jó, hogy a fejük ilyen színes, különben nem látszanának.

20170318_205753.jpg

És hogy a színvesztés végpontját is elérjük, közlünk egy fekete-fehér fotót az egyik étkezésről.

20170318_182931_pano.jpg

Fotók: Zserta Bombor

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr3612350649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása