2011. július 12. írta: Don Milano
Jelentés a nyári táborból - Kadarkút 2011.

Jelentés a nyári táborból - Kadarkút 2011.

Üdvözlet Mindenkinek!

Kis jelentés csapatunk 2011-es nyári táborából: szép környezetben (lásd: TV 46 videója), bokrokkal, fákkal tagolt, erdővel szegélyezett réten építettük fel tanyavilágunkat, amelyet Máriaforrási Martinovich Kálmán tanyagóré igazgat. Minden szükséges építményt felhúztunk, kezdve a GH-központtól, az extra, napelemes, szivattyús megoldással üzemelő fürdősátoron át egészen a takaros őrsi körletekig. Ugyan egy hete folyamatos a kánikula, de a hangulat szokásosan remek!

A rekordlétszámmal (114-115 fő körül) táborozó tanyalakók élete is roppant eseménydús idáig: a hagyományos tábortüzek, őrsi/raji programok mellett volt falunap (golfozással, lovakocsizással, repülőhangárral), horrorerdő és négy napos vándortúra a nagyok (roverek) szervezésében, tűzoltókocsis bemutató, sportversenyek, akadálypálya, kereskedőjáték, lelki nap és persze strandolás is.

Még posztolunk bőségesebb mennyiségben is a táborról, és képek is lesznek, most azonban csak napokig a tanyalakók bevonulásáról és Zselic vadregényes tájain portyázó roverekről tudunk néhányat mutatni.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr263060524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása