2012. augusztus 09. írta: [Brn]
Jelentés a 2012-es nagytáborból

Jelentés a 2012-es nagytáborból

sartvany3.JPG


Örömmel jelentjük innen a Tardos melletti Sárványpusztából, hogy kedden baj nélkül kezdetét vette, az elmúlt napokban pedig nagy sikerrel zajlott csapatunk 2012-es nyári nagytábora!

A csapat mintegy fele kerékpárral érkezett a táborhelyre kedden; a nagy meleg ellenére jól érezték magukat, nem utolsó sorban azért, mert útjuk a Gerecse legszebb tájain át vezetett. Szerdán bringások és nem bringások közösen folytatták a tábor fő építményeinek felépítését. Mára áll az összes sátor, a napelemes fürdőhely (zuhanyzó!), a tábori nyulak ketrece és nem utolsó sorban az olimpiai lángunk, a megfelelő dobogókkal.

Volt óriási tábortűz (kettő is), ma különböző erőpróbákkal ünnepeljük mi is az ötkarikás világversenyeket, holnap pedig portyák indulnak, hogy bejárjuk a táborhelyünkhöz közel eső településeket, tavakat, tisztásokat.

sartvany2.JPG

sartvany1.JPG

Fentebb egy tábori asztal és egy mosogatás jelenete látható. Nemsokára ennél mozgalmasabb képekkel is jelentkezünk.

Folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr314703948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása