2017. június 30. írta: [Brn]
Szuper dolgok épülnek a dögmelegben – jelentés az előtáborból!

Szuper dolgok épülnek a dögmelegben – jelentés az előtáborból!

dsc_0152.JPG

Mintegy 15 csapattag érkezett meg Hegyesd külterületére, 2017-es nyári táborunk helyszínére kedden, hogy megkezdje a felkészülést. A Biró Boldi vezette különítmény lerámolt, majd nagy erőkkel építkezni kezdett. Dögmeleg volt, bár sokkal jobban viselhető, mint a betondzsungelben. A táborhely nagyon szép, igazi Kapolcs környéki ligetes-erdős terület. Van saját vulkánunk is.

Az előtábor fejleményei, hírei, távirati stílusban:

♦ Megépült a konyha, a minden eddiginél tutibb fürdőhely és egy különleges sátor, amiről egyelőre nem mondhatunk többet. (Jó, igazából egy jurtáról van szó, lásd lent!)

♦ Rókák és karvalyok emberfeletti küzdelmet folytattak a készülő latrinákban körömszakadtig ellenálló kövekkel, sziklákkal. A meccset végül előbbiek nyerték. Járulékos veszteség: egy darab új csákány.

♦ Gogó megkötötte élete első U-kötéseit! Megérte a 10 év várakozás: az eredmény mind a szakma, mind a közönség szerint kiváló.

♦ Tass Boti megkezdte a konyha belakását. Jófajta ebédek készültek, a Bocuse d'Or-zsűri már úton van.

♦ Benedek és Zserta Bombor olyan fürdőrendszert rittyentettek, hogy épp csak telefonos alkalmazás nincs hozzá. (Bár mire a tábor odaér, lehet, hogy az is lesz.)

♦ Az előtábor hivatalos dala Dubem K és TboySimple megunhatatlan dala, a Búzadara lett.

 

Sajnos túl sok fotóm nincs, bővebb képanyag tábor után várható.

dsc_0135.JPG

dsc_0150.JPG

dsc_0141.JPG

dsc_0138.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr712630669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása