2009. július 13. írta: Don Milano
TÁBORI BREAKING NEWS!!! - Sun Hawk City a Balatontól nem messze

TÁBORI BREAKING NEWS!!! - Sun Hawk City a Balatontól nem messze

Üdvözlet mindenkinek a Nagy Tengeren innen és túl!

Röviden jelentkezünk a Balaton partjától nem messze lévő, otthonos kis táborhelyünről. Sun Hawk City telepesei a kezdeti nagy felhőszakadások ellenére sértetlenül megúszták az első napokat, amik bizony eseménydúsan teltek. Ki drótszamáron, ki gyalog ettte meg az utat, de a lényeg, hogy mindenki megérkezett! Megünnepeltük a városalapító, Sir Leopold (Öcsi) születésnapját, felavattuk a várostáblát, kalandoztunk az óceán partján (Balatóóón), megmásztuk a Sziklás-hegységet és hangulatos tábortüzeken ordítoztuk rekedtre a torkunkat. Voltak vendégeink, és ellátogattunk a KKK-ba (Káptalantóti Kapisztrán Kunyhó), sőt, a legkisebbek már haza is érkeztek!

Mindez persze nem valósulhatott volna meg a városatyák és az előépítkezők áldozatos munkája nélkül. Van két konyhánk, két fürdőnk, öt latrinánk, egy gigantikus tábortűzhelyünk, szerszámos sátrunk, és egy impozáns őrtornyunk is sok egyéb mellett. Képes, ám mégis képtelen beszámolókkal tábor után jelentkezünk!

Dick Stone (Milán)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr201244475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása