2010. július 08. írta: Don Milano
Tábori breaking news - csapatunk megérkezett a KNT-be!!!

Tábori breaking news - csapatunk megérkezett a KNT-be!!!

Négynapos megfeszített munkával telt előtábor után megérkezett csapatunk a homokbödögei lankákra, hogy megkezdje 11 napos táborát 1700 cserkésszel együtt! Kedden nagyszabású, fiesztahangulatú megnyitón vettünk részt, majd visszavonultunk az altáborunkba, felvertük az őrsi sátrakat, és készültünk az első - ezért mindig meghatározó -  tábortűzre.

Csapatunk 110 fővel érkezett, ezzel az egyik legnagyobb a KNT-ben (Kerületi Nagytábor) és a legnagyobb a saját altáborában (a kettes számúban). Egy hatalmas mezőt és egy kis erdősávot birtoklunk, ide építettük fel sátrainkat, a GH-t, a fürsősátrat, raktárunkat, a tábortűzhelyet és egy vízbesüllyedt hajót ábrázoló szerkezetet, amin a zászlónk is leng. A keretmese szerint csapatunk Andalúzia és Aragónia XIX. századi lakosait játssza, a környező csapatok pedig a világ más népeit.

Egy-két fénykép a táborba vonulás pillanatairól: (további képek és ezek is: itt)

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr412138332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása